-14%
40,00 MDL 34,40 MDL
In stoc

Data de livrare: Marti, 27.02.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 4840228004727 Ai nevoie de ajutor? 079705554 / 022 270170
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de ricin mai este cunoscut şi sub denumirea de ”castor oil” şi este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi graşi. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenţi în produsele de machiaj.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele crude

Zona geografică de provenienţă: India

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate ridicată, aproape inodor

Proprietăţile uleiului de ricin:

  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creşterea părului
  • emolient şi nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • uşor cicatrizant și calmant
  • bun dispersant pentru pigmenţi și conferă luciu produselor de machiaj (ruj)
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic

Mod de folosire: 

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, păr, unghii sau gene
  • în aplicații pe păr, fiind un ulei cu vâscozitate ridicată, este indicat să fie combinat cu uleiuri vegetale ușoare, fluide
  • ca ingredient pentru prepararea de măși, creme,balsamuri și seruri capilare
  • ca ingredient pentru preparate de machiaj: ruj, balsam de buze, mascara, farduri
  • în prepararea unui demachiant bifazic sau a unei loțiuni demachiante
  • ca ingredient în seruri pentru stimularea creşterii părului
  • pur sau în combinație cu ingrediente specifice, sub formă de baie de ulei pentru unghii
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!